Polina Berezina es queda a les portes dels Jocs de Tòquio

La gimnasta valenciana ha finalitzat quinzena amb 94,050 punts, per darrere de l'hongaresa Fanni Pigniczki, que s'ha endut l'últim bitllet en joc

Polina Berezina, en una imatge d'arxiu
Polina Berezina, en una imatge d'arxiu / Twitter: @RFEGimnasia

La gimnasta valenciana Polina Berezina no ha aconseguit classificar-se per a la competició individual de rítmica dels Jocs Olímpics de Tòquio en l'última oportunitat que tenia. Mitja dotzena de gimnastes optaven a l'última plaça que quedava per adjudicar en la final dels campionats d'Europa que s’ha disputat a Varna (Bulgària) i que s’ha endut l'hongaresa Fanni Pigniczki.

 

Pigniczki, desena amb 97,250 punts, ha sigut la millor entre les que encara no estaven classificades. Berezina ha finalitzat quinzena amb 94,050 punts i l’altra participant espanyola, la catalana Natalia García, dinovena amb 91,200. La victòria ha sigut per a la russa Arina Averina que ha guanyat el seu segon títol europeu absolut de gimnàstica rítmica en superar a la seua germana bessona Dina.

 

Els Jocs de Tòquio seran els primers en què no hi competiran gimnastes individuals espanyoles des que aquesta modalitat es va introduir el 1984. En conjunts, l'última oportunitat serà també en aquests Europeus.

També et pot interessar

stats