Pedro Martínez es venja de Korda i accedeix a la segona ronda de Roland Garros

El tenista d’Alzira ha guanyat el nord-americà en tres sets (6-4, 6-2 i 6-2) i ara s’enfrontarà a Tsitsipas en la segona ronda

Pedro Martínez Portero celebra la victòria
Pedro Martínez Portero celebra la victòria / Twitter: @ATPTour_ES

Pedro Martínez ja està en la segona ronda de Roland Garros, després de guanyar en el debut en el torneig Sebastian Korda en tres sets (6-4, 6-2 i 6-2). D’aquesta manera, el tenista alzirenc s’ha pres la revenja del nord-americà, que l’any passat el va eliminar en tercera ronda del Grand Slam francés.

 

Pedro Martínez s’ha mostrat molt superior a Korda, que la setmana passada va guanyar a Parma el tercer títol de la seua carrera i que està en el lloc 67 del rànquing mundial. Ara l’alzirenc es jugarà un lloc en tercera ronda contra el grec Stefanos Tsitsipas, cinqué cap de sèrie del torneig, ha guanyat al francés Jérémy Chardy per 7-6(6), 6-3 i 6-1.

Martínez ha assegurat que contra el grec haurà de fer el seu partit, estudiar-lo bé i eixir amb les idees clares. "No tinc res a perdre, és el favorit però no hi ha res impossible; si penses que no es pot guanyar, entres malament a la pista." 

Zapata cau davant Alcaraz

El sisé tenista valencià a debutar en el torneig francés, Bernabé Zapata, ha perdut contra el murcià Carlos Alcaraz en quatre sets. El tenista, entrenat per Juan Carlos Ferrero i actual número 97 del món, l'ha vençut per 6-3, 2-6, 6-1 i 7-6(4) en més de tres hores de joc. 

Bernabé Zapata, durant el partit contra Carlos Alcaraz
Bernabé Zapata, durant el partit contra Carlos Alcaraz / Caroline Blumberg (Efe)

Sara Sorribes, eliminada

Sara Sorribes s'ha acomiadat de Roland Garros a la primera, després de perdre en el debut en el torneig contra la xinesa Zheng Saisai. La tenista de la Vall d'Uixó ha guanyat el primer set (6-4), però ha perdut els dos següents pel mateix resultat. D'aquesta manera, només tres dels set valencians presents en el quadre final, Roberto Bautista, Pablo Andújar i Pedro Martínez, jugaran la segona ronda. 

Sara Sorribes tracta de tornar una pilota
Sara Sorribes tracta de tornar una pilota / Christophe Petit Tesson (Efe)

També et pot interessar

stats