Carlos Alcaraz, segon espanyol més jove a entrar en el top 100 de l'ATP

Paula Badosa ha pujat fins al número 34 del món, la seua millor posició

El tenista murcià, Carlos Alcaraz
El tenista murcià, Carlos Alcaraz
24 de maig 2021 - 11:23

El tenista murcià Carlos Alcaraz ha fet història en entrar en el top 100 de l'ATP amb només 18 anys i s'ha convertit en el segon espanyol més jove a fer-ho des de Rafa Nadal, que ho va aconseguir amb 16 anys i 10 mesos.

Alcaraz, que és deixeble de Juan Carlos Ferrero, ha pujat, concretament, fins al lloc número 94, vint posicions de colp, després d'haver guanyat la setmana passada el Challenger d'Oeiras, a Portugal.

En el top 3 de l'ATP es mantenen Novak Djokovic, Daniil Medvedev i Rafa Nadal, que ja prepara la cita estrela del seu calendari, el Roland Garros.

Millor rànquing de Badosa

Per la seua banda, la catalana Paula Badosa també ha aconseguit pujar al lloc més alt en el rànquing WTA des que és professional. Als 23 anys, i després de guanyar la passada setmana el Torneig de Belgrad, Badosa ha pujat deu posicions de colp fins a situar-se la número 34 del món.

Paula Badosa guanya el Torneig de Belgrad
Paula Badosa guanya el Torneig de Belgrad

La castellonenca Sara Sorribes també ha aconseguit pujar una posició en el rànquing WTA i s'ha situat en la posició número 49, a només set del seu millor rànquing històric.

L'australiana Barty, la japonesa Osaka i la romanesa Halep continuen ocupant les primeres posicions del rànquing. La primera espanyola és Garbiñe Muguruza, que ocupa el tretzé lloc.

També et pot interessar

stats