El Llevant s'acomiada de la Champions amb la cara ben alta

L'equip granota ha plantat cara al Benfica, amfitrió i gran favorit per a jugar la Final Four, però ha acabat perdent 3-2

Maxi Rescia, en una acció del partit
Maxi Rescia, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El somni del Llevant en la Champions League ha arribat a la fi. L'equip granota ha venut cara l'eliminació, però ha acabat cedint contra el gran favorit del grup per a accedir a la Final Four, el Benfica portugués. Els de Diego Ríos, que necessitaven la victòria per a classificar-s'hi, han perdut 3-2 en l'últim i decisiu partit.

El partit ha començat amb un gol matiner del Benfica, l'únic que s'ha vist en tota una rimera part igualada i amb els dos equips conscients de la transcendència del duel. En la represa, un minut fatídic ha ampliat l'avantatge local fins al 3-0 quan faltaven quinze minuts. Però quan ja semblava tot perdut, després d'un temps mort de Diego Ríos, Araça i Rafa Usín han tornat a doner esperances als granotes. El Llevant ha sigut valent i ha jugat amb porter jugador per a tractar d'aconseguir la remuntada que li donara el pas a la Final Four, però l'esforç no ha tingut recompensa i el camí en la Champions ha finalitzat.

El partit ha començat mitja hora més tard del previst inicialment pels problemes del Llevant per a arribar al pavelló.