El Llevant guanya amb autoritat 3-4 l'Inter Movistar i presenta les credencials al títol

Els llevantinistes són colíders amb el Palma, però han jugat dos partits menys que els balears.

El Llevant FS és un seriós candidat al títol
El Llevant FS és un seriós candidat al títol / Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS)

El Llevant FS no para de donar satisfaccions als seus aficionats. Una nova victòria a domicili ha permés als jugadors de Diego Rios coliderar la Lliga, tot i haver disputat dos partits menys. El partit no ha començat fàcil, perqué, als tres minuts, Martel ha fet l'un a zero per a l'Inter. Els granota han mostrat capacitat de reacció i en el minut deu ja han establit la igualada mitjançant Gallo.

El primer gol ha aportat més serenitat al joc dels valencians, que s'han prodigat en atac i han estavellat dos balons al pal abans que Esteban haja fet l'un a dos. En les acaballes de la primera meitat, Sadise ha fet el dos-dos amb el qual s'ha arribat al descans.

En la represa, gràcies a una jugada d'estratègia Maxi Rescia ha fet el tercer per al Llevant, mentre que el quart ha dut la firma de Rivillos. Quan quedaven escassos segons per a la finalització, Iacovino ha maquillat el resultat i l'ha deixat en un 3-4 favorable al Llevant.