El Vila-real B certifica la permanència (1-1)

El filial groguet ha aconseguit a Las Palmas de Gran Canària el punt que li faltava per a mantindre la categoria

Els jugadors groguets celebren el gol
Els jugadors groguets celebren el gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
13 de maig 2023 - 16:16 Actualitzat: 14 de maig 2023 - 23:10

El Vila-real B tornarà a jugar en la segona categoria del futbol estatal la temporada que ve. El filial groguet ha aconseguit el punt que necessitava per a certificar la permanència en la visita a Las Palmas (1-1), amb un gol de Fall Mbacke en els últims minuts del duel.

Els canaris han començat millor i han estavellat dues pilotes al pal en els primers minuts. Però els groguets s'han pogut avançar mitjançant Fer Niño, encara que l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc clar. Poc després Sandro Ramírez ha inaugurat el marcador i amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

L'equip de Miguel Álvarez ha millorat en la represa i ha trobat el premi al seu bon joc amb un gol de Fall Mbacke en els minuts finals. L'àrbitre l'havia anul·lat en primera instància, però el VAR li ha donat validesa al gol poc després. Amb l'empat, la banqueta grogueta ha esclatat d'alegria per a celebrar la salvació a falta de dues jornades.

A més, el Vila-real B li ha fet un favor al Llevant, ja que Las Palmas és un rival directe en la lluita per l'ascens directe.