L'Handbol Elx guanya la Supercopa (18-23)

L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha aconseguit el segon títol de la seua història en superar l'actual campió de Lliga, el Bera Bera

L'Elx guanya la Supercopa

L'Handbol Elx ho ha tornat a fer. Després de guanyar la Copa de la Reina fa a penes tres mesos, l'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha aconseguit el segon títol de la història del club. Les il·licitanes són les noves campiones de la Supercopa en véncer el campió de set de les últimes nou lligues, el Bera Bera, per 18-23.

L'Elx s'ha mostrat molt superior a les donostiarres i han agafat ben prompte una renda interessant (2-5, als 10 minuts de joc). La defensa il·licitana ha desesperat el Bera Bera, que només era capaç de superar una inspirada Nicole Morales des del llançament dels set metres. De fet, quatre dels sis primers gols de les basques han arribat així.

Les jugadores de Rocamora han estat molt encertades en atac i no han concedit cap contraatac al rival, cosa que ha fet augmentar l'avantatge fins als sis gols al descans (8-14).

En la represa, el Bera Bera ha intentat retallar distàncies en el marcador sense èxit i cada vegada les il·licitanes es trobaven més còmodes, fins al punt que l'avantatge no parava de créixer i ha arribat a ser de huit gols. Gabriela Bitolo, Ivette Mussons i Lysa Tchaptchet, a més de la portera Morales, han sigut les jugadores més destacades de l'Elx.

Les il·licitanes s'han convertit en un autèntic malson per al Bera Bera, ja que ja el van eliminar en els quarts de final de la Copa de la Reina de 2020, i en les semifinals de 2021.