L'Handbol Elx continua amb pas ferm

L'equip franjaverd es consolida en el lideratge de la Lliga Guerreras després de derrotar l'Oviedo per 32-18

Paola Bernabé, en una acció d'atac
Paola Bernabé, en una acció d'atac / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha guanyat còmodament el cuer, l'Oviedo, a l'Esperanza Lag, per un clar 32-18 en la jornada 18 de la Lliga Guerreras. Amb aquesta nova victòria, la catorzena en la competició domèstica, l'equip franjaverd es manté líder, amb un punt més que el Bera Bera i el Màlaga.

El partit no ha tingut massa història. Després de la igualtat inicial (2-2), un parcial de 10-1 favorable a les jugadores de Joaquín Rocamora ha trencat el duel. La renda en el descans ha crescut fins als deu gols (17-7) i la represa ja no ha tingut història. Rosa Kelly de Abreu, amb set gols, ha sigut la màxima golejadora del partit.

Nova derrota de l'Elda Prestigio

L'Elda Prestigio ha patit la quarta derrota consecutiva, després de caure per 29-22 contra l'Atlètic Guardés. La falta d'encert de cara a porteria en el tram inicial ha penalitzat molt les del Vinalopó (9-3), que ja no ha tingut capacitat de resposta contra un dels equips de la part alta de la Lliga. La victòria del Gijón contra el Rocasa Gran Canària deixa l'equip de José Miguel Cantos amb només dos punts de marge sobre la zona de descens.