L'Handbol Alacant disputarà el play-off d'ascens a la Lliga Asobal

L'equip entrenat per Luis Parro jugarà una eliminatòria a doble partit contra el Sinfín càntabre amb un lloc en la màxima categoria estatal en joc

Emil Ludwig Feuchtmann fa un llançament a porteria
Emil Ludwig Feuchtmann fa un llançament a porteria / Plácido Gutiérrez

L'Handbol Alacant jugarà el play-off d'ascens a la Lliga Asobal. L'equip entrenat per Luis Parro ha acabat en quart lloc en el grup pel títol de la Divisió d'Honor Plata, per darrere del Guadalajara i el Cisne, que pugen directament, i el Barça B, que per ser un filial, no pot ascendir a la màxima categoria estatal.

En la segona temporada en la segona categoria estatal, els alacantins hauran de superar una eliminatòria a doble partit contra el Sinfín de Santander de la Lliga Asobal per a pujar. El partit d'anada serà el dimecres 1 de juny al pavelló del Col·legi Maristes i la tornada el cap de setmana del 4 al 5 de juny en terres càntabres.

L'Handbol Alacant ha avançat les últimes jornades el Port de Sagunt, que també aspirava a l'ascens a la màxima categoria estatal. Si aconsegueixen pujar, seran el segon equip valencià de la Lliga Asobal, on ja està el Benidorm, que ha acabat en un meritori quart lloc.

El Benidorm tanca la temporada amb derrota

L'Handbol Benidorm ha dit adeu a una temporada històrica, amb la segona classificació europea, amb una derrota intranscendent en l'última jornada. L'equip de Fernando Latorre ha perdut 32-24 en la visita al Bidasoa Irun, tercer classificat.

També et pot interessar

stats