L'Elx referma el lideratge en la Lliga Guerreras

L'equip franjaverd ha derrotat clarament el Gijón a l'Esperanza Lag (30-14)

Danila So Delgado, en una acció d'atac
Danila So Delgado, en una acció d'atac / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha aconseguit la quarta victòria consecutiva en la Lliga Guerreras, després de derrotar el Gijón per 30-14 a l'Esperanza Lag. L'equip franjaverd es manté líder de la competició domèstica, empatat a punts amb el Màlaga i amb un punt més que el Bera Bera.

Les jugadores de Joaquín Rocamora han eixit molt concentrades i han obtingut una renda quasi insalvable per a les asturianes en només vint minuts (11-3). Tot i la tímida reacció visitant, el partit ha quedat vist per a sentència amb un parcial inicial de 6-0 en l'inici de la represa. Danila So Delgado, amb huit gols, ha sigut la màxima anotadora del duel.

Derrota de l'Elda Prestigio a casa

L'Elda Prestigio ha patit la tretzena derrota de la temporada en la Lliga després de caure per 26-29 contra el Granollers al pavelló Florentino Ibáñez. L'equip entrenat per José Miguel Cantos ha plantat cara a les catalanes, sobretot en la primera part, però l'equip visitant ha trencat el duel en la represa. Tot i la derrota, l'equip del Vinalopó Mitjà manté quatre punts de marge sobre la zona de descens.