L’Elx Mustang manté la tercera plaça en véncer al Canyamelar (28-33)

El conjunt il·licità ha guanyat al feu del Canyamelar per 28-33 i el BM Morvedre s’ha imposat al BM Castelló per 22-21.

Intensitat en el partit Canyamelar-Elx Mustang
Intensitat en el partit Canyamelar-Elx Mustang

En la jornada 20, després de la parada per les convocatòries de les seleccions nacionals, ha tingut lloc aquest dissabte el doble duel d’equips valencians en la màxima categoria de l’handbol femení. Pel que fa a l’enfrontament entre el CH Canyamelar i l’Elx Mustang, el triomf se l’ha emportat el conjunt il·licità.

La intensitat amb què han eixit al camp les jugadores de Joaquín Rocamora i la seua eficàcia golejadora han marcat la primera part. Al descans han arribat amb un 10-16 en el marcador. A la represa el Canyamelar ha plantat batalla a l’Elx i s’ha ficat en un 19-19. Els problemes econòmics que pateix el club del barri mariner no afecten la seua espenta en la pista. Però l’alt nivel defensiu del conjunt visitant i el seu auge ofensiu han acabat donant els punts a les il·licitanes. El resultat final ha sigut de 28-33.

La victòria manté l’Elx en la tercera posició i en llocs de competició europea, per darrere del Bera Bera i del Rocasa. En la Copa de la Reina es creuaran amb el Zuazo. El Canyamelar ocupa la posició que fa 12 i segueix movent-se per la zona baixa.

Ajustada victòria del Morvedre davant del Castelló (22-21)

Per la zona roja de la taula es mouen el CB Morvedre i el BM Castelló. El derbi de necessitats, entre el penúltim i l'últim, se l’ha endut l’equip local per un ajustat 22 a 21. Al pavelló René Marigil s’ha viscut un duel intens i igualat amb alternatives en el marcador. El primer temps ha registrat un 8-9 a favor del Castelló. També un gol de diferència ha decantat el resultat final, 22-21 però a favor del conjunt local. Noelia López, la jugadora de l’equip de la Plana, ha sigut la màxima anotadora, amb 11 dianes.

També et pot interessar

stats