L'EHF rebutja compensar el Benidorm per l'eliminació sense jugar

L'equip de la Marina no va viatjar a Àustria per sis falsos positius en la seua plantilla

Un jugador del Benidorm llança a porteria davant la defensa de dos jugadors rivals
Un jugador del Benidorm llança a porteria davant la defensa de dos jugadors rivals / Twitter: @bmbenidorm

El tribunal d'arbitratge de la Federació Europea d'Handbol (EHF) ha rebutjat la petició de l'Handbol Benidorm de rebre una compensació econòmica o una invitació per a jugar tornejos continentals després de ser eliminat la temporada passada en els despatxos perquè no va poder fer un desplaçament per falsos positius en la seua plantilla.

L'equip de la Marina Baixa, que debutava la temporada passada en Europa, va ser eliminat de la Lliga Europea per incompareixença, en el partit de tornada de la segona ronda de la competició continental a Viena, per estar en quarantena després de sis falsos positius en la seua plantilla.

La Conselleria de Sanitat Universal no va permetre viatjar a l'equip a Àustria, on havia de defensar tres gols de renda, ni va autoritzar noves proves que confirmaren que no hi havia cap jugador afectat, per la qual cosa l'equip va ser eliminat per incompareixença.

Segons ha explicat l'advocada del club del club benidormer, Maite Nadal, la resolució del tribunal d'arbitratge, davant la qual ja no cap apel·lació o recurs, és “injusta”, i s'ha retardat de manera “exagerada”.

També et pot interessar

stats