Salut Pública impedeix l'Handbol Benidorm viatjar a Viena tot i els falsos positius

El club comunicarà a l'EHF aquesta circumstància, a l'espera d'un miracle per a no quedar eliminats a Europa.

Salut Pública impedeix l'Handbol Benidorm viatjar a Viena tot i els falsos positius
Salut Pública impedeix l'Handbol Benidorm viatjar a Viena tot i els falsos positius

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha impedit finalment l'Handbol Benidorm viatjar a Viena, on aquest dimarts havia de disputar la tornada de la fase prèvia de la Lliga Europa de l'EHF. Tot i que cap membre de l'expedició ha donat positiu en Covid-19 en el tercer test que els han realitzat aquesta setmana, les autoritats sanitàries insten les persones que van donar positiu en el test PCR a estar en aïllament durant un període de deu dies, posterior a la data del resultat de la prova.

El president del club, Javier Avínzano, ha explicat a À Punt Esports que ara comunicaran a l'EHF aquesta circumstància i, per tant, s’hauran d’atendre a les conseqüències, que fins i tot podrien comportar l'eliminació de la competició. No obstant això, esperen un miracle que els permeta jugar el partit en una altra data. Seria un final molt injust per a la primera participació europea dels benidormers, que estan trencats anímicament.

Sis jugadors van donar positiu en les proves realitzades el passat dijous, prèvies al partit que havia de disputar aquest cap de setmana l'equip en la Lliga Asobal a Osca, un xoc que va haver d'ajornar-se. La plantilla, ja a la ciutat aragonesa, es van sotmetre a una segona prova, una anàlisi serològica per extracció de sang. El resultat va ser negatiu per a tots, cosa que els va permetre tornar a Benidorm, i confirma que es tractaven de sis falsos positius.

En el partit d'anada, el conjunt dirigit per Fernando Latorre es va estrenar en competició europea de la millor manera possible: va superar els Fivers per 34-31 al Pavelló Illa de Benidorm.

També et pot interessar

stats