Les guerreres aconsegueixen a Llíria el bitllet per a Tòquio (16-31)

Després de l'empat contra Suècia, les de Carlos Vives necessitaven la victòria contra l'Argentina.

Una jugadora argentina llança a la porteria defensada per la valenciana Silvia Navarro.
Una jugadora argentina llança a la porteria defensada per la valenciana Silvia Navarro / Efe
21 de març 2021 - 21:12

La selecció espanyola d'handbol femení estarà en els Jocs Olímpics de Tòquio, que se celebraran l'estiu que ve. Hui han aconseguit la plaça guanyant l'Argentina en el preolímpic que s'ha disputat aquest cap de setmana a Llíria (Camp de Túria).

Cal recordar que després de la retirada del Senegal, tres seleccions lluitaven per dues places. Després de l'empat in extremis contra la de Suècia, també classificada, les de Carlos Vives es jugaven la seua participació en un únic partit, i contra les sud-americanes han fet justícia al seu apel·latiu de guerreres.

Les espanyoles han començat guanyant 1-4, però el mateix parcial per part del seu rival ha empatat el partit a cinc, una igualtat que s'ha mantingut fins a la meitat de la primera meitat, quan les guerreres han posat la directa i se n'han anat als vestidors amb nou punts d'avantatge (10-19). És una diferència en el marcador que ha sabut mantenir en la segona part gràcies a la bona actuació de la portera valenciana Silvia Navarro.

A la fi, 16-31 i estaran a Tòquio amb l'objectiu de millorar la seua millor classificació: bronze en Londres 2012. Tot i això, el 2019 aconseguiren un subcampionat en el Campionat del Món, però l'or se'ls resisteix.

També et pot interessar

stats