El Senegal, baixa d'última hora per al Preolímpic de Llíria

Les guerreres i les seleccions de Suècia i l'Argentina lluitaran per dues places per a Tòquio.

La jugadora de l’Elx, Lysa Tchaptchet està en la convocatòria de Carlos Viver
La jugadora de l’Elx Lysa Tchaptchet està en la convocatòria de Carlos Viver

Les jugadores de la selecció espanyola d'handbol es troben a Llíria fins diumenge que ve preparant el Campionat del Món 2021 i el preolímpic de la setmana que ve, els dos amb seu a la capital de Camp de Túria. 18 jugadores es troben sota les ordes del seleccionador Carlos Viver, entre elles dues jugadores de l'Elx, Ivet Musons, Lysa Tchaptchett i Ana Martínez, i les valencianes Lara González i Silvia Navarro

Les guerreres s'enfrontaven a Suècia, el Senegal i l'Argentina per dues places per a Tòquio, però finalment el país africà no hi acudirà. La Federació Espanyola d'Handbol va explicar ahir en un comunicat que "el ministre d'Esports del Senegal ha argumentat que la inseguretat que regna en tot el país urgeix les autoritats públiques a fer els passos adequats per a distribuir els recursos financers i redefinir les seues prioritats".

A causa d'això, la Federació Internacional d'Handbol ha decidit que el torneig que s'ha de jugar a Llíria la setmana vinent tinga únicament tres equips: les guerreres, Suècia i l'Argentina. Els partits es disputaran amb la presència d'un màxim de 150 persones a les graderies.

Després del seu debut davant Suècia el 19 de març, Espanya tenia programat enfrontar-se dissabte al Senegal i tancar la seua participació diumenge davant l'Argentina al pavelló Pla de l'Arc, pròxima seu del Campionat del Món d'handbol femení 2021.

També et pot interessar

stats