Les guerreres es jugaran a Llíria, contra l'Argentina, un bitllet per als Jocs Olímpics

Ahir van aconseguir un empat agònic a 28 contra Suècia, que s'enfrontarà hui a l'equip argentí

Les jugadores de la selecció espanyola celebren l'empat contra Suècia
Les jugadores de la selecció espanyola celebren l'empat contra Suècia / Twitter: @RFEBalonmano

Un gol en l'últim segon de Jennifer Gutiérrez va permetre a la selecció espanyola rescatar un agònic empat (28-28) contra Suècia que manté intactes les opcions de classificació de les guerreres per als Jocs Olímpics de Tòquio.

Un punt que manté intactes les possibilitats de classificació del conjunt espanyol, que haurà de guanyar en l'última jornada, també al Pla de l'Arc de Llíria (Camp de Túria), contra l'Argentina per a segellar el bitllet olímpic.

Les de Carlos Viver hauran d'evitar els problemes ofensius que els van obligar a anar sempre a remolc del conjunt suec en el marcador, que durant 58 minuts i mig va ser millor. Un minut i mig final en el qual les jugadores espanyoles van fer justícia al seu apel·latiu de 'Guerreras' per a aconseguir la igualada.

Cal recordar que el Senegal també estava citat en aquest preolímpic, però finalment no hi ha acudit. Així que les tres seleccions es jugaran les dues places que hi ha en joc per a Tòquio. En el segon partit del preolímpic, Suècia s'assegura la presència a Tòquio després de guanyar-li a l'Argentina (34-21). El partit de demà entre la selecció espanyola i la sud-americana serà decisiu: una victòria de les guerreres els donaria l'altra plaça mentre que una derrota les deixaria fora.