El Godó es queda orfe de valencians: Alcaraz derrota Bautista

El murcià s'enfrontarà a un altre tenista espanyol, Alejandro Davidovich, en els quarts de final

Carlos Alcaraz celebra un punt en el duel contra Bautista
Carlos Alcaraz celebra un punt en el duel contra Bautista / Obert de Barcelona Banc Sabadell

El murcià Carlos Alcaraz, campió vigent del Trofeu Comte de Godó, s'ha classificat per als quarts de final del torneig després de derrotar el valencià Roberto Bautista, per 6-3 i 7-5.

El murcià ha demostrat per què és ara mateix la segona raqueta mundial i un dels jugadors més en forma del moment: acumula vint victòries el 2023 i només dues derrotes.

I això que el seu adversari ha aguantat 54 minuts abans d'entregar el primer set i, fins i tot, va arribar a avançar-se amb el primer 'break' del partit per a posar-se 3-2.

El tenista de Benlloc, que havia perdut el seu únic duel previ contra el murcià (en els huitens d'Indian Wells de 2022), ha estrenat derrota en terra contra ell aquest dijous.

No ha sigut el partit més brillant d'Alcaraz, que ha desplegat un joc intel·ligent en vista de les complicades condicions amb el vent.

El primer cap de sèrie del torneig viurà un altre duel entre espanyol divendres: s'enfrontarà al malagueny Alejandro Davidovich, botxí també aquest dijous del finlandés Emil Ruusuvuori (6-4 i 7-5).

També et pot interessar

stats