La Generalitat i els clubs esportius impulsaran la vacunació dels joves

En la reunió entre Ximo Puig i els dirigents s'ha parlat dels aforaments dels estadis quan torne la competició

Ximo Puig s'ha reunit amb els dirigents dels clubs valencians en Primera i ACB
Ximo Puig s'ha reunit amb els dirigents dels clubs valencians de Primera i ACB / À Punt Mèdia

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha reunit aquest dimecres amb els dirigents dels clubs valencians de futbol de Primera i de la Lliga ACB per a demanar-los que els ajuden amb la conscienciació dels i les joves enfront de la Covid-19.

Hi han assistit el director general del València Basket, José Puentes, i els presidents del Vila-real CF, Fernando Roig; del València CF, Anil Murthy; del Llevant UE, Francisco Catalán: i de l'Elx CF, Joaquín Buitrago. Fruit d'aquesta trobada, el govern autonòmic i els clubs esportius desenvoluparan una campanya per a impulsar la vacunació, que està prevista per als mesos d'estiu.

La campanya serà protagonitzada per destacats futbolistes i jugadors de bàsquet professionals de les plantilles dels equips valencians, anirà dirigida a la població jove i consistirà a donar a conéixer comportaments saludables i mesures de prevenció per a evitar la propagació del virus, a més de recomanar la vacunació.

El president ha agraït als presidents dels clubs de futbol de primera divisió i al València Basket la seua "magnífica voluntat" i la seua col·laboració i ha destacat que el futbol i el bàsquet "són esports que atrauen moltíssimes persones, especialment persones joves".

D'altra banda, el president també ha avançat que es posarà en marxa un grup de treball per a determinar el retorn dels aficionats als partits de futbol la pròxima temporada, sempre en condicions de màxima seguretat i en funció de l'evolució de la pandèmia.

Els clubs de futbol de Primera han plantejat la possibilitat de tindre un tracte diferenciat dels clubs d'altres categories en tindre recintes més grans i més possibilitats d'organitzar infraestructures segures. Per la seua part, les competicions del València Basket no començaran fins al setembre, però el seu cas és diferent de la resta en ser el pavelló de la Fonteta un recinte tancat.

També et pot interessar

stats