Ferrer continua en l'Obert de Madrid després de guanyar a Bautista

El de Xàbia s'ha imposat al de Benlloc en un intens partit per dos sets a un.

Ferrer continua en l\'Obert de Madrid després de guanyar a Bautista
Ferrer continua en l'Obert de Madrid després de guanyar a Bautista

David Ferrer continua donant guerra en l'Obert de Madrid, on aquesta vesprada s'ha parlat valencià. El de Xàbia ha guanyat per dos sets a un el tenista de Benlloc, Roberto Bautista, amb un marcador de 6-4, 4-6 i 6-4. Ha sigut un partit amb un nivell de joc molt alt entre dos esportistes, que són bons amics i es coneixen bé. Una mostra de la bondat de Ferrer ha sigut demanar repetir un punt que l'afavoria, després d'un bot estrany de la pilota i que ha protestat Bautista, encara que el jutge ja l'havia donat per bo.

Després de dues hores de partit intens, Ferrer s'ha ressentit de l'estat físic després de dos dies al llit per un virus. Ha necessitat hidratació i assistència a la cama esquerra, però ha tornat a jugar i ha aconseguit trencar el joc a un Bautista que es notava que també patia per l'estat del rival. Més de dues hores i mitja de partit han deixat punts molt disputats entre els dos.

El tenista de Xàbia ha fet la seua victòria 734 dels 1.110 partits que ha disputat durant els 20 anys de carrera. Després de l'enfrontament ha destacat: "Només pense a jugar cada partit deixant a un costat les emocions per a poder centrar-me en el joc, ser competitiu i gaudir d'aquests moments que no tornaré a viure". Sobre Bautista ha remarcat la gran temporada del de Benlloc, que ha guanyat enguany el torneig de Doha, i ha afegit que de segur que donarà molts èxits al tenis espanyol. Ferrer ha recordat que el tenista d'Ontinyent, Juan Carlos Ferrero, li va deixar un llegat i ha avançat que ell vol fer el mateix amb Bautista.

Per la seua part, tot i la derrota, Bautista ha lloat el rival: "Tenim una gran amistat. És un lluitador i lluitarà fins a l'última pilota de la seua carrera. Li desitge el millor i espere veure'l en la final".

Ferrer s'enfrontarà demà en segona ronda al número 3 del món, Alexander Zverev, a qui ja va guanyar en el Masters de Miami al març. Té 24 hores per a recuperar-se de les molèsties i continuar complint el seu somni: ser competitiu i fer gaudir el públic amb el seu joc.

També et pot interessar

stats