Tornen a retindre Djokovic a Melbourne a l'espera de juí

Ara per ara no se sap si podrà participar en el torneig de l'Obert d'Austràlia, que comença el dilluns i del qual és vigent campió

djokovic

Al tenista Novak Djokovic, al qual li van anul·lar el visat per segona vegada divendres, l'han traslladat aquest dissabte a un hotel que serveix com a centre de detenció d'immigrants a Melbourne.

L'esportista balcànic, que ja va estar reclòs en aquestes instal·lacions quan li van anul·lar el permís d'entrada per primera vegada, s'ha reunit amb els seus representants legals abans de la vista programada, demà, a les 9:30 hora local (22.30 GMT, del dissabte).

El ministre d'Immigració d'Austràlia va demanar divendres la deportació de Djokovic, amb la denúncia que la seua presència pot "conduir a un augment del sentiment antivacunes en la comunitat", fet que podria derivar en disturbis, com els registrats prèviament a Melbourne.

Djokovic va viatjar el 5 de gener a Melbourne des d'Espanya amb una exempció mèdica per no estar vacunat, i haver-se contagiat de la covid-19 recentment, encara que irregularitats en la seua entrada al país poden fer que siga expulsat.

Es desconeix ara mateix si podrà participar en el torneig de l'Obert d'Austràlia, que comença el dilluns i del qual és vigent campió. En el partit de primera ronda s'enfrontaria al seu compatriota Miomir Kecmanovic. Si hi participa, podria encreuar-se amb Rafa Nadal en unes hipotètiques semifinals.

També et pot interessar

stats