Djokovic admet que es va saltar la quarantena sent positiu en covid

El tenista serbi ha assegurat que hi va haver un error a l'hora d'emplenar els documents del visat

El tenista serbi Novak Djokovic
El tenista serbi Novak Djokovic

El cas Djokovic continua en l'aire així com la decisió definitiva sobre la seua presència a Austràlia i la participació en l'Obert que tindrà lloc la setmana que ve.

Ara, el serbi ha assegurat que va cometre un error ja que va acudir a una entrevista el passat mes de desembre després de saber que estava contagiat, saltant-se així, la quarantena obligatòria per als infectats de covid.

Djokovic diu que també va acudir el dia anterior a un acte amb joves, però que en aquell moment encara no sabia els resultats de la PCR que s'havia fet hores abans.

Respecte del seu visat, que el continuen estudiant les autoritats australianes per a determinar si és legal o no, el tenista ha explicat que el seu agent va cometre una errada a l'hora d'emplenar determinats camps referents als països que havia visitat els dies previs a la seua entrada al país oceànic.

En aquest sentit, es planteja la possibilitat que Djokovic haguera mentit, ja que, segons testimonien diverses fotos penjades per ell en les xarxes socials, el tenista va estar a Cadis entrenant-se i va estar a Sèrbia a Cap d'Any just abans de viatjar a Austràlia fent transbordament a Dubai.

També et pot interessar

stats