Dos ciclistes valencians corren en la Vuelta a Espanya

Vuelta Ciclista a Espanya 2017, al seu pas per Borriana
Vuelta Ciclista a Espanya 2017, al seu pas per Borriana / Teresa Torres

Els ciclistes Òscar Cabedo i Antonio Molina són els valencians que corren en la Vuelta Ciclista a Espanya. Els dos participen per primera vegada en la carrera.

El corredor d’Onda, Òscar Cabedo i el de Xàbia, Antonio Molina, són els dos representants de la Comunitat Valenciana en la Vuelta Ciclista a Espanya que es disputa del 25 d’agost al 16 de setembre. Els dos s’estrenen en aquesta competició, una de les grans del calendari internacional.

Òscar Cabedo ha fet enguany el pas al món professional amb l’equip Burgos BH, del qual és director el seu germà, José Cabedo. Per a Òscar, de 23 anys, és tot un somni poder participar en la Vuelta a Espanya. Es defén sobretot en la muntanya per les seues condicions físiques, perquè fa 1,74 m i pesa 52 quilos. En el seu palmarés figura una victòria en l’etapa reina de la Volta a Lleó de l’any passat amb arribada a l’Alto de los Ancares. El corredor d’Onda intentarà no passar desapercebut i donar-se a conéixer en alguna etapa.

Antonio Molina disposat a lluitar en les etapes de muntanya

Antonio Molina és professional des del 2014, però aquesta és la primera vegada que disputa la Vuelta a Espanya. El ciclista de Xàbia, que corre en el Caja Rural-Seguros RGA, ha destacat aquesta temporada en la Ruta d’Occitània, on va acabar sisé, la mateixa posició que va aconseguir en l’etapa reina que va guanyar Alejandro Valverde.

“L’objectiu és buscar un dia prou favorable -diu Antonio Molina-, intentar agafar l’escapada bona i poder alçar els braços a l’arribada”.

És el somni d’Antonio Molina que, tot i la dificultat de córrer contra les grans figures del ciclisme, posarà ganes i voluntat. Anirà provant-se jornada a jornada per a estar preparat i rendir al màxim. La seua intenció és poder lluitar en les etapes més dures de muntanya. A Antonio Molina li agraden els finals èpics i vol ser batallador, “ara falta vore com reacciona el cos a una carrera de tants dies”, ha afegit.

En l’edició d’enguany de la Vuelta no hi ha cap etapa a la Comunitat Valenciana. L’any passat, el ciclista de Xàbia corria als Estats Units, mentre que la prestigiosa competició espanyola passava quasi al costat de sa casa.

Són només dos ciclistes valencians en el pilot. Segons Antonio Molina és una llàstima que una comunitat tan potent en aquest esport com la valenciana no tinga un equip ciclista professional. Els dos, Òscar Cabedo i Antonio Molina, s’esforçaran perquè els seus noms sonen en alguns moments de la Vuelta a Espanya.

També et pot interessar

stats