Carlos Alcaraz es corona a Barcelona per segona vegada

El murcià supera el grec Tsitsipas en dos sets i repeteix títol per segona vegada consecutiva

El tenista murcià Carlos Alcaraz guanya el seu segon Comte de Godó
El tenista murcià Carlos Alcaraz guanya el seu segon Comte de Godó / Alejandro Garcia

Continua el fenomen Alcaraz. El tenista murcià s'ha coronat a la terra batuda del Comte de Godó de Barcelona, després de derrotar en la final el grec Stefanos Tsitsipas.

Alcaraz ha sigut una piconadora. La gran varietat de colps de què disposa i l'espenta amb què juga fan que ara mateix siga el tenista a batre.

El murcià ha guanyat el grec amb relativa facilitat 6-3 i 6-4 en només una hora i 18 minuts. No ha cedit ni un set en tot el torneig i s'acaben els adjectius per a un tenista que està cridat a marcar una època, sempre que les lesions i la mentalitat no li juguen una mala passada.

Aquest és el seu segon trofeu Comte de Godó consecutiu. És ben clar que encara no està al nivell de Rafa Nadal en el torneig, però ja ha igualat a grans tenistes com Santana, Bjorn Borg o Lendl, que van acabar la carrera guanyant en dos ocasions el campionat.

Quan encara no ha fet els vint anys, els farà el pròxim 5 de maig, Alcaraz ja ha guanyat 4 títols ATP 500, 3 Masters 1000 i un Grand Slam. Pròxima parada, el Mutua Madrid Open.

També et pot interessar

stats