El Benidorm s'estalvia la primera ronda de la Copa EHF

L'equip de la Marina Baixa podria classificar-se per primera vegada per a la fase de grups d'una competició europea

Celebració al Palau d'Esports de Benidorm
Celebració al Palau d'Esports de Benidorm / Asobal

L'Handbol Benidorm començarà la seua participació europea en la segona ronda classificatòria de la Copa EHF, que es disputarà el 27 de setembre i el 4 d'octubre.

D'aquesta manera, l'equip que entrena Fernando Latorre evita la primera eliminatòria, prevista per al 27 d'agost i el 3 de setembre, la qual cosa haguera significat un contratemps en la planificació esportiva de l'equip en la pretemporada.

El tècnic del Benidorm es va mostrar satisfet pel pas directe de l'equip a la segona ronda "perquè ens permetrà preparar de manera més adequada el nostre retorn a Europa i planificar la preparació en aquest nou inici de temporada".

"Ens jugarem la classificació en una eliminatòria contra grandíssims equips, però lluitarem per a aconseguir la nostra primera participació en una fase de grups", afig el preparador alacantí.

El president del club, Javier Abinzano, es va congratular que l'equip torne a la competició "en la mateixa ronda que les circumstàncies de fa dos anys no ens van permetre disputar", en al·lusió a l'eliminació de l'equip per incompareixença perquè no va poder eixir d'Espanya per un fals positiu.

També et pot interessar

stats