El Benidorm certifica la classificació europea

L'equip de Fernando Latorre ha guanyat el Nava 31-26 i jugarà l'EHF European Cup per segona vegada en la història

Els jugadors del Benidorm tracten de blocar un llançament rival
Els jugadors del Benidorm tracten de bloquejar un llançament rival / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm jugarà l'EHF European Cup, la segona competició continental, per segona vegada en la història. L'equip de Fernando Latorre ha guanyat el Nava 31-26 i ha certificat el quart lloc i la classificació europea a falta d'una jornada perquè concloga la Lliga Asobal.

L'equip de la Marina Baixa ha portat la iniciativa des del xiulit inicial i ha aconseguit un avantatge de set gols (12-5) en el minut 20. Però la reacció visitant ha ajustat el marcador abans del descans (15-12).

El Benidorm ha tornat a posar una marxa més i ha deixat sentenciat el partit en l'equador de la represa (23-15). Els últims minuts han servit per a arredonir el triomf i celebrar la millor classificació històrica de l'equip de Fernando Latorre en la màxima categoria de l'handbol estatal.

El Benidorm podrà així treure's l'espineta de la primera participació en l'EHF European Cup, ara fa dos anys, en què va quedar eliminat en els despatxos. La Federació Europea d'Handbol va excloure els de la Marina Baixa després que uns falsos positius de covid impediren l'equip viatjar a Àustria. La segona ha de ser la bona.