El Benidorm prolonga l'escalada (25-30)

L'equip de Fernando Latorre ha aconseguit el segon triomf consecutiu en l'Asobal en véncer el Nava, cinqué classificat

Carrillo fa un llançament a porteria
Carrillo fa un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm
04 de desembre 2021 - 20:26

L'Handbol Benidorm afrontava la tornada a la competició després de superar el brot de Covid-19 amb un triple compromís en només sis dies contra el tercer, el quart i el cinqué classificats de la Lliga Asobal. I l'equip de Fernando Latorre ha superat el repte amb molt bona nota, ja que ha aconseguit dues victòries, l'última aquest dissabte contra el Nava (25-30).

L'equip de la Marina Baixa s'ha refet a un mal inici i ha aconseguit anar-se'n al descans per davant en el marcador (12-13). Una gran eixida en la represa, amb un parcial d'1-6 en només cinc minuts, els ha donat als de Fernando Latorre un còmode avantatge de sis gols (13-19), insalvable ja per als segovians. James Lewis, amb sis gols, ha sigut el jugador més destacat del Benidorm.

Aquesta victòria se suma a l'aconseguida dimecres contra el tercer classificat, el Granollers, per 28-27 i permet els benidormers escalar posicions en la classificació.