El Benidorm guanya l'Anaitasuna i puja fins al cinqué lloc

L'equip de Fernando Latorre ha aconseguit la segona victòria seguida en Lliga contra un rival directe per a jugar competició europea (24-32)

Íker Serrano, en una acció del partit
Íker Serrano, en una acció del partit / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha fet un pas de gegant en les aspiracions per a jugar competició europea la temporada que ve en véncer l'Anaitasuna, un rival directe, per 24-32. Amb aquesta victòria, l'equip de Fernando Latorre puja fins al cinqué lloc en la classificació, amb un partit encara pendent de disputar.

Després d'uns primers compassos de partit igualats, i gràcies a una gran defensa, els de la Marina Baixa han aconseguit la primera renda important en l'equador de la primera part (6-11). Els de Fernando Latorre han mantingut el ritme i se n'han anat al descans amb un 11-17 favorable.

La reacció local en la represa ha ajustat el marcador fins al 15-19, però el Benidorm no s'ha deixat sorprendre i ha tornat a posar terra pel mig (18-27) per a deixar el duel vist per a sentència a deu minuts pel final. James Lewis, amb huit gols, i Íker Serrano, amb set sense errada, han sigut els més destacats dels de Latorre.