Ana Peleteiro, bronze mundial de pista coberta en triple salt

És la primera medalla per a la delegació espanyola en el Mundial de Glasgow, a Escòcia

World Athletics Indoor Championships Glasgow 2024 - Day 3
La gallega, medallista de bronze en els Jocs Olímpics de Tòquio, ha fet el seu millor salt en pista coberta / Agència EFE

L'espanyola Ana Peleteiro, amb una marca de 14,75 metres, ha aconseguit la medalla de bronze en triple salt en el Mundial d'atletisme de pista coberta disputat a Glasgow (Regne Unit).

L'atleta de Dominica Thea Lafond s'ha proclamat campiona del món amb un salt de 15,01 metres i ha sigut subcampiona la jove cubana Leyanis Pérez Hernández (14,90 m) en un concurs molt obert per les baixes de la veneçolana Yulimar Rojas, quatre vegades campiona del món a l'aire lliure i tres a cobert, i la ucraïnesa Marina Bekh Romantxúk, triple subcampiona mundial. I més quan minuts abans de la final una altra aspirant al podi, la cubana Liadagmis Povea, va anunciar que no hi participaria.

Peleteiro, just cinc anys després de proclamar-se campiona d'Europa en pista coberta, també a l'Emirates Arena de la ciutat escocesa, ha tornat a pujar al podi, encara que en aquesta ocasió per a recollir un bronze.

També et pot interessar

stats