"Alacant Port de Trobada" convidarà 4.000 escolars a gaudir del potencial de l'esport nàutic

La capital de la Costa Blanca acull al març l'autonòmic de Vela Optimist i Creuers dins d'un ampli programa d'activitats.

\"Alacant Port de Trobada\" convidarà 4.000 escolars a gaudir del potencial de l\'esport nàutic
"Alacant Port de Trobada" convidarà 4.000 escolars a gaudir del potencial de l'esport nàutic
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
Francisco Javier Fernández
27 de febrer 2019 - 17:27

Alacant Port de Trobada, el gran esdeveniment nàutic que es desenvoluparà en els molls de la marina alacantina del 28 al 31 de març, acollirà dins del seu ampli programa d'activitats els campionats autonòmics de Vela Creuer i per Equips Optimist. També la celebració de la Gala de la Vela. La Societat Projectes Temàtics ha presentat aquestes activitats al costat de la Federació Valenciana de Vela, el Reial Club de Regates d'Alacant, el Club Nàutic Alacant Costa Blanca i la Direcció Territorial d'Activitat Física i Esport d'Alacant. Antonio Rodes, director general de la Societat General Projectes Temàtics, ha afegit que es convidarà vora 4.000 alumnes a gaudir del potencial de l'esport nàutic.

Durant la presentació s'ha ressaltat la importància de les competicions, que mostren l'essència d'aquest esport. La vela és la protagonista d'aquest gran esdeveniment que la Generalitat vol aprofitar com a trampolí per a mostrar l'ampli catàleg de valors (la solidaritat, el treball en equip o la protecció dels oceans) que tradicionalment defensa en totes les activitats que promou. Molts dels quals s’han vist en l'anterior edició de la Volta al Món a Vela, que va tindre l’eixida a Alacant a l'octubre del 2017.

A més, “Alacant Port de Trobada” pretén trencar l'estacionalitat de la prova i mantindre viu l'esdeveniment amb aquesta cita que inclourà activitats participatives, lúdiques i esportives per a tots els públics.

També et pot interessar

stats