4.000 corredors participen en la I Carrera Marta Fernández de Castro, sisena prova del circuit Divina Pastora

Ismael Quiñones i Raquel Landín guanyen la primera edició d'aquesta carrera que ret homenatge a l'exatleta.

Ningú s'ha volgut perdre aquesta primera edició de la carrera
Ningú s'ha volgut perdre aquesta primera edició de la carrera / Imma Gisbert

Quatre mil corredors han participat en la primera edició de la Carrera Marta Fernández de Castro que forma part del calendari del circuit de carreres populars Ciutat de València. A les 09:00 hores s'ha donat l'eixida als que prenen part en el circuit i cinc minuts després ha arribat el torn per als corredors aficionats que han participat en les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica.  

La victòria ha estat molt renyida i el guanyador en categoria masculina s'ha vist obligat a esprintar en els últims metres. El triomf ha sigut per al corredor del Serrano CA, Ismael Quiñones, que ha marcat un registre de 15'19'' i ha aconseguit la segona victòria consecutiva després d'haver-se imposat en la Volta a Peu Fundació València CF. Per darrere d'ell, i a tan sols dos segons, ha passat la meta Zacaria El Maataoui, i el tercer lloc ha sigut per a Adrián Gijón.

       

En categoria femenina, Raquel Landín ha parat el cronòmetre en 18'24'' i les atletes M. José Cano i M. Ángeles Ruiz han completat el pòdium.

Però, sens dubte, la gran protagonista ha sigut l'exatleta Marta Fernández de Castro que dóna nom a la prova. La fondista valenciana, convertida ara en entrenadora d'atletisme i triatló, ha sigut l'encarregada de lliurar els trofeus als guanyadors de totes les categories i ha estat ben acompanyada per familiars i amics en una ocasió tan assenyalada.  

Per a ella ha sigut una alegria comprovar la resposta dels aficionats: "Estic molt contenta que hi haja una carrera a la ciutat de València que porte el meu nom, que estiga el meu equip darrere donant-me suport, i em complau que haja vingut tanta gent a participar".   

També et pot interessar

stats