El raspall dona les gràcies a la seua llegenda

Waldo, considerat com un dels millors pilotaris de raspall de tots els temps, ha rebut l'homenatge al trinquet del seu poble, a Oliva.

Homenatge a Waldo
Homenatge a Waldo

"Es poden guanyar 10 o 20 títols individuals, però sense l'estima de la gent és com si no n'hagueres guanyat cap i jo, per sort, puc dir que tinc l'afecte de l'afició i això és el més bonic". Eren les paraules d'un emocionat Waldo, després de rebre l'homenatge d'una afició que aquest dimarts ha omplit el trinquet nou d'Oliva, el mateix trinquet que Waldo va dissenyar en la seua etapa com a regidor d'Esports de la localitat.

A l'homenatge d'Oliva no ha faltat ningú i Waldo, en el seu parlament, ha volgut recordar a tots aquells que han fet possible la seua pròspera vida esportiva. Allí hi havia aficionats, trinqueters i companys d'ara i de fa anys. Estava Paco Cabanes, el Genovés, i, per descomptat, la seua família, amb Isabel, sa mare, que de ben segur ha recordat aquells temps en què el seu xiquet preferia els didals de raspall abans que les llapisseres de l'escola. I estava Walter, amb cara de germà orgullós. I també estava Pepe, perquè Waldo sempre té present son pare.

Oliva li ha fet el corredor d'honor a una llegenda viva de la pilota valenciana. I és que Waldo és considerat per molts com el pilotari de raspall més gran de tota la història. Així ho corrobora el seu palmarés, amb 10 títols individuals, 6 títols de lliga, un campionat del món amb la selecció valenciana i, a més, infinitat de trofeus. Més de dues dècades en actiu, jugant contra les primeres figures de diferents èpoques, i només les contínues lesions han pogut frenar-lo. Un jugador que no és comparable.

Waldo ha penjat els guants de pell, el seu currículum es manté, i, potser, algun dia siga superat, però la seua llegenda sempre serà recordada.

També et pot interessar

stats