Primers finalistes de la Lliga 2 d'Escala i Corda

Martí I, Àlex Alandes i Nando esperen rival per a la final de la Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda.

Els primers semifinalistes de la competició
Els primers semifinalistes de la competició / Fedpival

El trinquet de Vila-real va acollir la disputa de la primera semifinal de la Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda entre Martí I, del CPV Faura, Àlex Alandes i Nando, del CPV Marquesat, i el trio format per Carlos del CPV Massalfassar, Álex Olivas del CPV Quart de les Valls i Adrià CPV Almussafes. Una partida disputada i atractiva que es va tancar amb victòria del primer equip per 60 a 35.

Els blaus aconseguiren dos jocs d'avantatge en l'inici del duel fins a arribar a tindre un 25 a 15 en el marcador. A pesar del resultat provisional, l'equip dels rojos va fer una espectacular remuntada per a posar-se 25 a 20 com a resultat provisional, però no es va consumar i no aconseguiren la desitjada igualada a 25. Aleshores, els blaus aprofitaren la seua oportunitat i obtingueren un avantatge de 40 per 20, una diferència que es va ampliar fins al 50 a 30. En els dos últims jocs els blaus mostraren la seua superioritat per a finalitzar la partida amb un marcador definitiu de 60 per 35.

Martí, Àlex Alandes i Nando estaran en la final que tindrà lloc al trinquet de la Pobla de Vallbona el diumenge 20 de maig, els seus rivals eixiran de la partida que es disputarà demà divendres, 11 de maig, a Sueca, entre el trio format per David, del CPV Algímia, Guillermo, del CPV Massamagrell, i Sergio, del CPV Faura, contra l'equip que formen Julio, del CPV Alginet, Javi Font, del CPV d'Alfara de la Baronia, i Pablo Salvador, del CPV Borbotó.

També et pot interessar

stats