Pere és el primer semifinalista de l’Individual d’escala i corda

Al trinquet de Massamagrell, el pilotari ha guanyat Francés per 60 a 45 i ara espera en les semifinals Puchol II o Genovés II.

Pere juga una pilota des del rest.
Pere juga una pilota des del rest. / J. C. Rodríguez

No va entrar com a titular en la passada Copa Diputació i va ser quan els seus entrenadors van decidir que el pilotari es preparara per a jugar, per primera vegada, el Campionat Individual. Com a mitger ho tenia més complicat, però a Pere li feia una il·lusió especial des de ben menut quan va començar a colpejar la vaqueta jugant de rest. Va ser pensat i fet. Pere, sense fer molt de soroll i sense entrar pràcticament en cap quiniela com a favorit, va decidir jugar el mà a mà i ara és el primer semifinalista del torneig.

Ho ha aconseguit al trinquet Tio Pena de Massamagrell i davant de Francés, que venia com a favorit després d’eliminar l’actual campió, Soro III. El de Pedreguer ha eliminat el de Petrer amb el resultat de 60 a 45, després d’un encontre molt anivellat, igualat a 30 i a 40, però que ha dominat Pere en quasi tot moment.

El seu rival eixirà de la partida que es juga aquest divendres al trinquet de Vila-real. Puchol II o Genovés II seran l’últim obstacle de Pere per arribar a la final.

Pocs mitgers han arribat tan lluny com ell i només Grau ha sigut l’únic mitger en la història que ha aconseguit obtindre el títol. Pere sap que igualar el registre del seu ídol és molt complicat, però ja n’està més a prop.

També et pot interessar

stats