Pere Roc II, Santi i Monrabal, primers finalistes de la lliga d'escala i corda

El trio de Benidorm guanya la segona semifinal per 60 a 45 contra el trio de Puchol II i trenca l'avantatge de la partida d'anada que tenia l'equip de Vinalesa.

El trio de Benidorm celebra la victòria
El trio de Benidorm celebra la victòria / Funpival
29 de març 2019 - 22:50

El trio representant de Benidorm, format per Pere Roc II, Santi i Monrabal s'ha classificat per a jugar la final de la lliga professional d'escala i corda després de superar en la segona semifinal el trio de Vinalesa per 60 a 45. Tres jocs de diferència que trenquen l'avantatge que tenien els de Puchol II de la partida d'anada, quan guanyaren per 60 a 50.

La semifinal disputada al trinquet de Vilamarxant ha durat dues hores. Un encontre carregat de tensió per la incertesa del desenllaç i, sobretot, de bon joc. El trio guanyador, vestit de blau, sempre ha anat per davant en el marcador. De fet, els inicis han sigut un autèntic vendaval blau i els de Pere Roc II han sumat els primers quatre jocs. Amb el 15 a 35 ha vingut la reacció del trio roig i la partida s'ha anivellat, amb empats a 35, 40 i 45.

Puchol II, Raúl i Bueno igualaven però mai desnivellaven a favor seu. En aquest tram final, igualats a 45, Pere Roc II, Santi i Monrabal han estat més encertats per a no deixar sumar més parcials als rojos i guanyar-se el dret d'entrar en la lluita definitiva per a aconseguir el títol.

Pere Roc II ha guanyat les últimes dues edicions i jugarà la seua tercera final consecutiva.

Cap de setmana de semifinals

El segon equip finalista en la modalitat d'escala i corda es coneixerà diumenge al trinquet de Bellreguard. A les 17:00 hores s'enfronten De la Vega, Félix i Nacho contra el trio de Francés, Pere i Tomàs II. En la partida d'anada guanyaren els primers per 60 a 50.

La final d'escala i corda serà al trinquet de Pelai el diumenge 7 d'abril i les entrades es poden adquirir des d'aquest dissabte 30 de març.

En la modalitat de raspall, els finalistes eixiran dels trinquets de Bellreguard i Xeraco. Dissabte, al trinquet El Zurdo, Sergio, Seve i Ricardet s'enfronten a Montaner, Brisca i Gabi. En la partida d'anada guanyaren els de Sergio per 30 a 10. L'última semifinal es juga diumenge de matí al trinquet de Xeraco, a les 11:30 hores i en directe per la televisió d'À Punt. Moltó, Josep i Lorja s'enfronten a Marrahí, Tonet IV i Néstor. Els representants de Barxeta guanyaren en la primera per 30 a 10.

També et pot interessar

stats