Almassora recupera el trinquet 32 anys després

El nou trinquet Antoniet d’Almassora s’inaugura aquest dissabte, amb la partida entre els trios de Diego d’Onda i Genovés II, que emet el web d'À Punt en directe

El nou Trinquet Antoniet d’Almassora
El nou trinquet Antoniet d’Almassora / Fedpival

Vora sis anys després que s'iniciaren les obres, amb el pas de tres empreses constructores i unes quantes desavinences, el nou trinquet Antoniet d’Almassora s'inaugura aquest dissabte, 30 d'abril. La ciutat de la Plana Alta recupera així un trinquet 32 anys després, ja que el vell es va tancar el 1990. El Club Pilotari Almassora, que havia de desenvolupar les pròpies activitats en recintes d’altres municipis, podrà tornar, per fi, al seu poble.

Vicent el Panader i Antoniet d’Almassora han sigut dos de les grans figures de la pilota que ha deixat Almassora al llarg de la història. Ara Antoniet donarà nom a aquesta nova instal·lació. Dins dels actes de la inauguració, el plat fort serà la partida d'escala i corda entre el trio de Diego d’Onda Félix i Carlos, i el de Genovés II, Javi i Guillermo. La partida, que es disputarà a les 19:00 hores, es podrà seguir en directe pel web d'À Punt, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris d'Antoniet.

La partida serà especial perquè serà una de les últimes oportunitats per a veure Genovés II i Félix en acció, ja que els dos pilotaris han anunciat que es retiren aquest any. Es dona la circumstància, a més, que el pare de Genovés II, Paco Cabanes, el Genovés, era amic íntim d’Antoniet.

També et pot interessar

stats