Comença la ronda de semifinals de la Lliga 2 d'Escala i Corda

Dimecres, 9 de maig, Vila-real acull la primera semifinal de la Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda.

Imatge d'Àlex Olivas
Imatge d'Àlex Olivas / FEDPIVAL

Compte arrere per a conéixer els guanyadors de la Lliga 2 Caixa Popular d'Escala i Corda. El trinquet Salvador Sagols de Vila-real acollirà la primera semifinal que enfrontarà Martí I, Àlex Alandes i Nando contra Carlos, Àlex Olivas i Adrià. La partida, programada per a les 18.30 hores, té com a protagonistes el segon i el tercer classificats de la fase regular que tancaren els dos equips amb 7 punts.

L'altra semifinal es viurà al trinquet de Sueca, divendres 11 de maig, i la disputaran el trio format per David del CPV Algímia, Guillermo del CPV Massamagrell i Sergio del CPV Faura contra el conjunt format per Julio del CPV Alginet, Javi Font del CPV Alfara de la Baronia i Pablo Salvador del CPV Borbotó.

El conjunt que capitaneja David Lostado afronta este duel com l'únic equip invicte de la competició que ha sumat 10 dels 12 punts possibles.

Els guanyadors de la ronda de semifinals disputaran la gran partida que posarà la fi a esta Lliga el dia 20 de maig, diumenge, al trinquet de la Pobla de Vallbona.

També et pot interessar

stats