Sorribes prolonga el seu moment dolç i ja està en huitens de Tòquio

La vallera s'enfrontarà a la russa Anastàssia Pavliutxénkova per un lloc en quarts de final

Sara Sorribes, abans de treure
Sara Sorribes, abans de traure / Reuters

La valenciana Sara Sorribes, protagonista de la gran sorpresa del torneig olímpic femení de tenis en derrotar en primera ronda la número u del món, l'australiana Ashleigh Barty, ha prolongat el seu bon moment amb una nova victòria, aquest dilluns, sobre la francesa Fiona Ferro (6-1 i 6-4), per a ficar-se en huitens de final.

Una ronda en la qual Sorribes s'enfrontarà a la russa Anastàssia Pavliutxénkova, tretzena cap de serie, que aquest dilluns s'ha desfet de l'alemanya Anna-Lena Friedsam per un doble 6-1.

Cinc espanyols en huitens

El tenis espanyol està tenint un bon paper a la capital nipona. A més de Sorribes, també s'han classificat per a la ronda dels setze millors quatre tenistes: Pablo Carreño i Alejandro Davidovich en categoria masculina i Paula Badosa i Garbiñe Muguruza en femenina.

Carreño, sisé cap de sèrie del torneig, s'ha plantat en tercera ronda després de remuntar al croat Marin Cilic (5-7, 6-4 i 6-4) i s'enfrontarà a un rival en principi al seu abast, siga qui siga el guanyador del xoc entre l'australià Max Purcell i l'alemany Dominik Koepfer. Davidovich, per la seua part, s'enfrontarà al número u Novak Djokovic després de superar l'australià Millman (6-4, 6-7 i 6-3).

Badosa ha demostrat que es troba en un boníssim estat de forma guanyant Iga Swiatek, número 8 del món, en dos sets, 6-3 i 7-6. La tenista nascuda en Nova York es veurà les cares amb l'argentina Nadia Podoroska per una plaça en quarts de final. Més fàcil ho ha tingut Muguruza, que ha arrasat la xinesa Wang (6-0 i 6-3) i s'enfrontarà a la vencedora del partit entre la txeca Petra Kvitova, desena cap de sèrie, i la belga Alison van Uytvanck.

De esquerra a dreta i de dalt a baix: Carreño, Muguruza, Badosa i Davidovich
De esquerra a dreta i de dalt a baix: Carreño, Muguruza, Badosa i Davidovich / RFET i Reuters

Últim partit individual de Carla Suárez en uns Jocs

La canària Carla Suárez ha caigut en els setzens de final contra la txeca Karolina Pliskova, cinquena cap de sèrie, per 6-3, 6-7 i 6-1 després de dues hores de partit. Després de cedir el primer set, la canària ha aconseguit equilibrar el partit en adjudicar-se el segon, al tie-break, però en el tercer la txeca no ha acumulat tants errors i s'ha endut el partit.

Suárez ocupa actualment el lloc 206 en el rànquing mundial després del seu retorn a les pistes, una vegada recuperada d'un limfoma de Hodgkin i ha anunciat que es retirarà el tenis al final d'esta temporada. Abans, la jugadora espanyola jugarà en dobles com a parella de Garbiñe Muguruza per a enfrontar-se en segona ronda a les suïsses Bencic i Golubic.

Carla Suárez ha disputat el seu últim partit individual en uns Jocs Olímpics
Carla Suárez ha disputat el seu últim partit individual en uns Jocs Olímpics / RFET

També et pot interessar

stats