Històric: Sara Sorribes debuta en els Jocs eliminant la número u del món Barty

La valenciana s'enfrontarà en setzens de final a la guanyadora del duel entre la francesa Ferro i la letona Sevastova

Sorribes colpeja una pilota en el partit contra Barty
Sorribes colpeja una pilota en el partit contra Barty / Efe

La tenista Sara Sorribes, de la Vall d'Uixó (Plana Baixa), avança a la segona ronda dels Jocs Olímpics de Tòquio després d'eliminar la número u del món, l'australiana Ashleigh Barty, en dos sets: 4-6 i 3-6.

Sorribes afrontava el partit amb una barrera: en les tres ocasions que s'havia enfrontat enguany a jugades del top-10, havia acabat perdent. Però hui, en el seu debut olímpic, el destí li oferia una alternativa.

La valenciana, número 48 del rànquing mundial, s'enfrontarà en setzens de final a la guanyadora del duel entre la francesa Fiona Ferro i la letona Anastasija Sevastova.

Sara també continua en dobles

Diumenge perfecte per a la valenciana, que només dues hores després d'acabar el partit contra Barty ha tornat a agafar la raqueta per a, juntament amb Paula Badosa, superar la primera ronda de la categoria de dobles: han guanyat la parella mexicana formada per Olmos i Zarazúa (2-6, 7-6 i 7-10).

Ple de victòries femenines

Garbiñe Muguruza, setena cap de sèrie, ha completat aquest diumenge el ple de victòries individuals espanyoles en el torneig olímpic de tenis ja que ha derrotat en primera ronda la russa Veronika Kudermetova per 7-5 i 7-5.

Ha sigut la tercera victòria dominical espanyola al parc Ariake de la capital japonesa. Després de la de Sorribes, Carla Suárez, en els seus últims Jocs Olímpics, ha protagonitzat un brillant debut en derrotar la tunisiana Ons Jabeur, per 6-4 i 6-1. Aquests triomfs s'afigen a l'aconseguit ahir per Paula Badosa que, tot i perdre el primer set, va véncer la francesa Mladenovic (6-7, 6-3 i 6-0). 

Sense representació masculina en dobles

La mala notícia del dia per al tenis espanyol a Tòquio han sigut les derrotes de les dues parelles masculines de dobles, que deixen la delegació espanyola sense representació en aquesta categoria. Pablo Carreño i Alejandro Davidovich han perdut contra els colombians Farah i Cabal (2-6 i 4-6).

Posteriorment ho han fet Pablo Andújar i Roberto Carballés Baena contra els italians Musetti i Sonego (5-7 i 6-4). Els dos tenistes espanyols ja van ser eliminats en l'individual i estan a l'espera de veure si són seleccionats per als dobles mixtos.

També et pot interessar

stats