Carla Suárez torna al tenis després de superar el càncer

La tenista ha superat el limfoma de Hodgkin que li van detectar al setembre de 2020 i preveu tornar al circuit professional per a jugar Roland Garros

Carla Suárez mostra satisfacció per haver superat la malatia
Carla Suárez mostra satisfacció per haver superat la malatia / Twitter: @CarlaSuarezNava

La tenista Carla Suárez ha anunciat que ha superat el limfoma de Hodgkin que li van detectar al setembre de 2020 i preveu tornar al circuit professional per a jugar el torneig de Roland Garros. La jugadora canària ha completat satisfactòriament el tractament de quimioteràpia i radioteràpia pautat per a tractar aquest tipus de càncer, que afecta el sistema immunològic.

"És un altre pas avant en aquest llarg camí. Hui, per fi, acabe el tractament i ja puc dir que he superat el limfoma. Han estat uns mesos diferents, on he hagut d'afrontar una realitat que no coneixia de primera mà. Tenint disciplina i escoltant en tot moment el consell mèdic, s'han posat les bases per a superar la malaltia”, ha dit. Carla Suárez ha volgut agrair tot l'afecte que ha rebut durant aquest camí i especialment al personal mèdic que l'ha tractat.

La tenista ha dut a terme un pla d'entrenament progressiu des del mes de març que tenia com a objectiu tornar a la competició com més prompte millor. De fet, la canària manté la il·lusió de reincorporar-se al circuit professional a finals de maig per a disputar el torneig de Roland Garros, on s'ha garantit l'accés directe.

També et pot interessar

stats