Yeremi Pino sí que creu en la Champions (5-1)

Un pòquer del canari manté el Vila-real en la lluita pel quart lloc de la Lliga

Yéremi Pino celebra el quart gol
Yeremi Pino celebra el quart gol / Domenech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
26 de febrer 2022 - 20:48 Actualitzat: 27 de febrer 2022 - 16:35

El Vila-real ha sumat tres punts vitals per a continuar somiant la classificació per a jugar la Champions League la temporada que ve amb un protagonista clar, Yeremi Pino, autor de quatre gols en la victòria contra l'Espanyol (5-1). El futbolista canari s'ha convertit en el primer groguet que marca un pòquer en un partit de Primera Divisió i en el quart jugador més jove que aconsegueix quatre dianes en tota la història de la Lliga.

El Vila-real s'ha mostrat molt superior als catalans des del xiulit inicial i ja abans que aconseguira marcar el primer gol del partit, tenia sotmés el rival, a mercé dels groguets. A penes en cinc minuts Yeremi Pino ha encarrilat la victòria dels d'Emery amb dues dianes, en el 14 i en el 20. El canari, ja pràcticament en temps afegit, ha arredonit el gran primer temps del Vila-real amb el 3-0 que deixava el duel vist per a sentència.

Per si quedava algun dubte, set minuts després de la represa, Yeremi ha fet el quart del partit. Amb tot sentenciat, Emery ha aprofitat per a donar descans als futbolistes més carregats de minuts i per a donar entrada als menys habituals. L'Espanyol ha aprofitat la relaxació local per a retallar distàncies mitjançant Baré, en un dels pocs llançaments a porteria dels catalans en el partit. Però no ha servit per a res, ja que Dia encara ha tingut temps de marcar el cinqué i definitiu. 

Amb el quart triomf en els últims cinc partits en Lliga, l'equip groguet continua en la lluita per entrar en la Champions i acabarà la jornada a només tres punts del quart lloc.

També et pot interessar

stats