El Vila-real tampoc guanya en la tornada a la Champions (2-2)

L'equip groguet disputa la màxima categoria europea per quarta vegada en la seua història

Dani Parejo i Marten de Roon disputen un baló
Dani Parejo i Marten de Roon disputen un baló / Efe

El Vila-real, a pesar de l'alegria per tornar a la fase final de la Lliga de Campions, continua sense arrancar. De fet, l'última victòria la va aconseguir en l'últim partit de la temporada passada, en la final de l'Europa League, triomf que va permetre als groguets jugar la màxima categoria europea per quarta vegada en la seua història.

Un gol de Freuler als sis minuts del partit ha fet justícia al millor inici de l'equip llombard, que ha tingut més ocasions per a ampliar l'avantatge, però Manu Trigueros ha marcat per a igualar a deu minuts del descans. En la represa, el Vila-real ha tingut més presència ofensiva i Arnaut Danjuma ha avançat els groguets en l'equador de la segona part.

Però, a deu minuts del final, el partit se'ls ha complicat als d'Unai Emery: primer pel gol de l'empat de l'equip italià, obra de Robin Gosens, i després per l'expulsió de Francis Coquelin (que havia eixit al terreny de joc en la segona part). Gerard Moreno ha tingut diverses oportunitats per a estrenar-se en Champions amb el Vila-real, fins i tot una en el temps de descompte.

El Vila-real continua sense conéixer la victòria en la present campanya: ni en els partits amistosos ni en el començament de la Lliga l'equip de La Ceràmica ha superat el rival. En cas d'haver-ho fet hui, hauria trencat una ratxa també en Champions, competició en la qual el Vila-real no guanya des de l'any 2009, contra el Panathinaikos.

Gerard Moreno, MPV de l'Europa League 2020-2021

El groguet Gerard Moreno ha rebut, en els prolegòmens de l'estrena en la Lliga de Campions, el premi al millor jugador de la temporada de la Lliga Europa 2020-2021. El davanter català no va poder rebre el trofeu en el sorteig de la Champions i li l'ha oferit a l'afició de La Ceràmica

El Young Boys, líder del grup

En l'altre partit del grup, el Young Boys de la lliga suïssa ha sorprés el Manchester United de Cristiano Ronaldo (1-2). Encara que el portugués ha avançat els seus, l'equip anglés, llastrat per l'expulsió d'Aaron Wan-Bissaka, ha caigut en el temps afegit.