El Vila-real suma la primera victòria en la Primera Iberdrola

El Llevant, que no va poder classificar-se per a la fase final de la Champions, no ha pogut passar de l'empat contra el Sevilla

Una jugadora del Vila-real avança amb el baló
Una jugadora del Vila-real avança amb el baló / Eibar

Un gol de vaselina de Sheila Guijarro en el tram final del partit contra l'Eibar ha permés al Vila-real sumar la seua primera victòria en la lliga Primera Iberdrola, en el seu debut com a local.

L'equip entrenat per Sara Monforte va aconseguir l'ascens, per primera vegada, a la màxima categoria del futbol espanyol l'any passat i en la primera jornada, contra l'Sporting de Huelva, només va poder sumar un empat.

El Llevant empata a Sevilla

Un empat i una victòria ha aconseguit també el Llevant en l'inici de Lliga. Després de la golejada al Reial Madrid, el conjunt d'Ángel Villacampa no ha pogut passar de l'empat a zero contra el Sevilla.

L'equip granota no ha pogut llevar-se el mal regust de boca que li va deixar l'eliminació de la Champions, contra l'Olympique de Lió, encara que va deixar una bona imatge en els dos enfrontaments contra l'equip francés.

El València es deixa dos punts

El València ha empatat contra l’Sporting de Huelva en un partit en el qual ha malgastat un 2-0 amb gols de Marta Carro i Oriana Altuve. El conjunt blanc-i-negre continua sense conéixer la victòria en aquest inici de Lliga, després de la derrota en la primera jornada.

El renovat equip d’Andrea Esteban jugava el seu primer partit de Lliga en el Puchades, un escenari en el qual la passada temporada l’equip es va mostrar còmode i fort, i amb la mateixa sensació de confiança ha començat el duel. Però l’avantatge de dos gols ha fet que les jugadores valencianistes es relaxen i ha permés a l’equip basc empatar el partit.

També et pot interessar

stats