El Llevant passa per damunt del Reial Madrid (4-0)

El Vila-real s’ha estrenat en Primera amb un empat contra l’Sporting de Huelva (0-0) i el València ha caigut clarament contra la Reial Societat (4-1)

Les jugadores granota celebren un dels gols
Les jugadores granotes celebren un dels gols / LaLiga

Sort desigual per als equips valencians en l’inici d’una nova temporada en la Primera Iberdrola. El Llevant ha sigut l’únic dels tres que ha guanyat i ho ha fet de manera convincent (4-0 al Reial Madrid). El Vila-real ha debutat amb un punt a Huelva (0-0), mentre que el València ha perdut clarament a Sant Sebastià (4-1).

El nou projecte del Llevant s'ha estrenat en la Lliga amb molt bona nota. L'equip granota ha golejat el Reial Madrid, rival directe en la lluita per la Champions i subcampió la temporada passada, en un partit redó que s'ha resolt amb un contundent 4-0. Alba Redondo, per partida doble, Leire Baños i Tatiana Pinto han sigut les autores dels gols.

L’equip entrenat per Ángel Villacampa ha eixit molt concentrat i amb molta intensitat, i quan encara no s’havien complit cinc minuts de joc ja guanyava. Una jugada ràpida entre Irene Guerrero, Leire Baños i Sandie Toletti, ha acabat amb el gol d’Alba Redondo, que ha inaugurat el marcador. Les granotes s’han mostrat molt sòlides en defensa i han impedit que el Reial Madrid gaudira de moltes ocasions. Només l’exllevantinista Esther ha posat a prova la portera María en tota la primera part.

El Llevant no s’ha conformat amb aquest avantatge i ha eixit en la represa a buscar el segon gol. El premi ha arribat en el minut 54, quan Leire Baños, un dels nous fitxatges, ha aprofitat una assistència d’Alba Redondo per a superar Misa. Les madrilenyes han intentat reaccionar amb els canvis introduïts per David Aznar, però s’han trobat amb un Llevant molt efectiu en atac que encara ha fet dos gols més per a posar la cirereta en el debut en la Lliga. Alba Redondo, de nou, i Tatiana Pinto han posat el definitiu 4-0.

El Vila-real suma un punt en el debut

El Vila-real ha iniciat l'etapa en la màxima categoria del futbol femení estatal amb un meritori punt al camp de l'Sporting de Huelva, desé classificat en la temporada passada, en un partit igualat que ha acabat sense gols.

Ainoa i Tere tracten de recuperar una pilota
Ainoa i Tere tracten de recuperar una pilota / LaLiga

L'equip groguet ha començat el duel amb atreviment i una bona ocasió per a marcar, però poc a poc les andaluses han recorregut a l'experiència en la categoria per a igualar les forces i començar a acostar-se a la porteria d'Elena. La falta d'encert cara a porteria ha sigut la tònica d'un partit amb poques oportunitats clares de gol. Les jugadores de Sara Monforte ho han intentat fins al final, però sumen un bon punt en el debut en Primera.

Entropessada del València

El València s’ha diluït davant una Reial Societat superior en un partit condicionat per la fragilitat defensiva de les blanc-i-negres (4-1). Oriana Altuve ha salvat l’honor valencianista amb un gol intranscendent quan el duel ja estava sentenciat.

Les jugadores de la Reial Societat celebren un dels gols
Les jugadores de la Reial Societat celebren un dels gols / LaLiga

L’equip entrenat per Andrea Esteban s’ha mostrat molt fràgil i molt lluny del nivell que va oferir la temporada passada. Les donostiarres han imposat el seu ritme i només la portera Enith ha evitat que s’avançaren en el marcador.

La Reial Societat ha inaugurat el marcador en el minut 36 i poc abans del descans ha marcat el segon, que ha acabat d’afonar les visitants. Només començar la represa, les basques han ampliat l’avantatge amb dos noves dianes. En a penes 20 minuts, l’equip d’Andrea Esteban ha encaixat quatre gols. El gol d’Oriana Altuve només ha servit per a maquillar el resultat.