El Llevant cau amb la cara ben alta a Lió per 2-1

Les jugadores d'Ángel Villacampa han tornat a jugar sense complexos contra un dels equips més forts de tot Europa

L'Olympique va obrir el marcador en una jugada a baló parat
L'Olympique va obrir el marcador en una jugada a baló parat / Twitter: @OLFeminin

El Llevant no podrà disputar la fase de grups de la Champions després de perdre per 2 gols a 1 contra l'Olympique de Lió en el partit de tornada de la fase prèvia. Les jugadores d'Ángel Villacampa han neutralitzat les franceses en la primera part. La portera María Valenzuela ha sigut una espectadora de luxe.

En la represa han entrat al terreny de joc Alba Redondo i Gio Queiroz per a revolucionar el partit. El primer baló que ha tocat Gio s'ha traduït en falta i targeta per a la capitana lionesa. En nomes tres minuts, del 60 al 63, s'h decidit el partit. En una falta en tres quarts de camp Masjri ha tret amb el peu canviat i el baló s'ha escolat a la porteria de Valenzuela. Tot seguit Masjri s'ha esmunyit per la banda esquerra i ha fet una gran centrada per a Macarió, que ha anotat de cap el 2-0.

El Llevant no s'ha donat per vençut i a la treta d'un córner per Guerrero el baló ha caigut al primer pal, on Cometti ha retallat diferències. L'Olympique jugarà la fase de grups de la Champions, però el Llevant ha demostrat que té plantilla per a somiar la Lliga Iberdrola.