El Vila-real encara creu en el miracle (3-2)

Un gol de Sorloth en el temps afegit permet als groguets continuar somiant amb Europa

Els jugadors groguets celebren el gol de la victòria
Els jugadors groguets celebren el gol de la victòria / Andreu Esteban (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
10 de maig 2024 - 18:18 Actualitzat: 11 de maig 2024 - 18:59

El Vila-real no es dona per vençut. L'equip groguet ha derrotat 3-2 el Sevilla de manera agònica i encara creu en el miracle de jugar una competició europea la temporada que ve. Els groguets s'han refet als gols d'En-Nesyri amb un doblet de Sorloth, l'últim en el minut 96, i una diana de Mosquera.

L'equip entrenat per Marcelino García Toral ha començat molt bé el partit, amb un domini total i amb ocasions clares per a inaugurar el marcador. Guedes i Sorloth han avisat, però han sigut els andalusos els que han colpejat primer, en pràcticament la primera aproximació a l'àrea grogueta. En-Nesyri ha transformat en gol un penal rigorós per unes mans involuntàries de Kiko Femenía. Però a penes cinc minuts després, el màxim golejador groguet, Alexander Sorloth, ha restablit la igualada. El Vila-real ha continuat generant perill, però la falta d'efectivitat no li ha permés capgirar el marcador. En canvi, els andalusos han tingut prou amb una altra ocasió per a anar-se'n per davant al descans, amb una rematada de cap d'En-Nesyri.

La represa ha sigut un monòleg groguet. Les ocasions de gol s'han succeït, però la falta de punteria i la gran actuació del porter visitant, Nyland, han evitat que el marcador canviara. Els groguets no s'han rendit i han trobat el premi merescut en una acció per banda esquerra de Terrats que Mosquera ha convertit en l'empat. El gol ha esperonat els locals, que han continuat assetjant la porteria rival en els minuts finals. I Terrats ha aconseguit una altra diana ja en el temps afegit, però no ha pujat al marcador per un fora de joc del català. I quan ja semblava que Europa s'escapava definitivament, ha arribat el miracle, obra del de sempre. Sorloth ha culminat la remuntada amb una rematada de cap en el minut 96, en una acció en què els andalusos han reclamat una possible falta del noruec.

El gol in exremis de Sorloth, el que fa 19 en la Lliga, permet mantindre un fil d'esperança en les aspiracions europees del Vila-real. Però el ben cert és que l'empresa continua sent complicada perquè a penes hi ha marge d'errada. Els groguets necessiten sumar tots els punts i que el Betis, la Reial Societat i el València entropessen.

També et pot interessar

stats