El Vila-real remata la faena a Split (0-2)

El club groguet estarà aquest divendres en el sorteig de la Conference League

El groguet Kiko Femenía, pressionat per un jugador del Hajduk Split
El groguet Kiko Femenía, pressionat per un jugador del Hajduk de Split / Vila-real CF

El Vila-real CF ha certificat el pas a la fase de grups de la Conference League, després de guanyar per 0-2 contra el Hajduk croat, per la qual cosa el global de l'eliminatòria ha sigut de 6-2 favorable a l'equip groguet.

Amb l'avantatge 4-2 del partit d'anada, disputat al Ciutat de València, el submarí ha encarat el duel de tornada amb confiança però sense refiar-se del Hajduk, que animat per la seua gent va ser capaç d'eliminar el Vitória de Guimaraes portugués.

Els d'Unai Emery se n'han anat al descans amb avantatge en el marcador gràcies al gol d'Alfonso Pedraza, encara que l'equip croat ha generat més perill en la primera part. En la segona, amb l'eliminatòria resolta, Samu Chukwueze ha marcat el segon en el minut 56.

El tècnic del Vila-real ha repartit els minuts i ha provat Jorge Cuenca al lateral esquerre, on, segons Emery, hi ha una carència després de l'eixida d'Estupiñán. Johan Mojica és un dels jugadors que més sona per a reforçar aquesta posició, encara que l'Elx nega que, de moment, hi haja negociació.

El conjunt de Split continua amb la seua maledicció contra equips espanyols. S'havia enfrontat al Deportivo de la Corunya, l'Atlètic de Madrid, el València, el Mallorca i ara el Vila-real i mai ha sigut capaç de superar l'eliminatòria.