El Vila-real guanya en l'últim minut el Tenerife i passa a octaus de la Copa

Un gol de taló del groguet Fer Niño al minut 89 ha donat la classificació als octaus de final en un partit molt batallat.

Els jugadors del Vila-real CF celebren el gol que els ha donat la classificació
Els jugadors del Vila-real CF celebren el gol que els ha donat la classificació / Ramón de la Rocha (Efe).

La classificació se li ha resistit als d’Emery contra un Tenerife que els ha sabut plantar cara. En la primera part els de la Plana no han aconseguit trobar els espais necessaris per a arrapar el conjunt canari, el qual, molt ben plantat, ha aconseguit defendre la seua porteria a zero amb molta tranquil·litat. Manu Trigueros, l’única peça hui sobre el camp de l’onze ideal d’Emery, ha sigut el protagonista de l’únic remat del submarí en els primers 45 minuts. Un llançament de falta directa que se n’ha anat per damunt del travesser.

Amb més intensitat ha començat el Vila-real la segona meitat i als 5 minuts de la represa Raba ha tingut una ocasió claríssima. El davanter ha rematat de cap dins de l’àrea menuda i a boca de canó una centrada, però Dani Hernández, el porter xitxarrer, ha aconseguit rebutjar quan estava pràcticament vençut. Atac que ha tingut rèplica també per part del Tenerife. Una errada en defensa d’Estupiñan ha deixat una pilota dins de l’àrea a Apeh que, per fortuna, no l’ha sabuda aprofitar i ha disparat alt.

A partir d’eixe moment el partit s’ha trencat i s’han succeït ocasions clares de gol per als dos equips. Emery ha posat una marxa més en donar entrada a Parejo, Gerard Moreno i Peña. Sense traure suc dels canvis, Fer Niño ha sigut el següent en entrar. A falta de 10 minuts Pomares ha tingut l’ocasió més clara del conjunt canari. Mà a mà davant del porter que Rulli ha salvat amb la cama.

Yeremy Pino ha pogut sentenciar al minut 86 amb un remat que ha pegat en el pal. Però ha sigut Fer Niño el que ha aprofitat un baló que li ha arribat dins de l’àrea i d’esquenes ha xutat de taló i la pilota ha acabat en la xarxa. Gol in extremis, encara que el Tenerife ha tingut oportunitat d’empatar, però el genoll de Rulli ho ha evitat. Sospira el Vila-real amb un partit que se li ha complicat més del que esperava.

També et pot interessar

stats