El Vila-real B es referma en el lideratge (4-1)

El filial groguet ha vençut l'Atlètic Sanluqueño i continuarà al capdavant del grup segon de Primera RFEF, mentre que el Castelló no ha passat de l'empat contra el Linares (1-1) i es queda fora de la zona de play-off

Els jugadors groguets celebren un dels gols
Els jugadors groguets celebren un dels gols / Twitter: @CanteraGrogueta

El Vila-real B continua amb pes ferm en el grup segon de Primera RFEF. El filial groguet ha guanyat 4-1 l'Atlètic Sanluqueño i continuarà una jornada més com a líder, una plaça que dona l'ascens directe a Segona Divisió.

L'equip que entrena Miguel Álvarez ha sigut molt superior al rival i se n'ha anat al descans amb un marcador favorable de 2-0, gràcies als gols de Lozano i Arana. En la represa, Arana, màxim golejador de la categoria, i Ahn, han certificat el triomf, encara que els andalusos han aconseguit el gol de l'honor poc abans del final.

La nota negativa del duel ha sigut la lesió d'Arana, referència ofensiva del Vila-real B, que ha hagut d'abandonar el Mini Estadi amb llitera. Ara falta saber l'abast de la lesió d'un dels futbolistes claus de l'equip.

El Castelló s'oblida de guanyar (1-1)

El Castelló no ha passat de l'empat a un gol al Castàlia contra el Linares i acumula ja quatre jornades sense conéixer la victòria. L'equip de Sergi Escobar s'ha avançat en el marcador en la primera part, però els andalusos han aconseguit empatar en la segona part davant la desesperació de l'afició orelluda, que ha acomiadat l'equip amb xiulits.

Mario Barco, que ha inaugurat el marcador en el minut 16, feia augurar una victòria còmoda dels alb-i-negres en un dia gèlid i plujós al Castàlia. Però el rendiment de l'equip ha baixat en la represa i el Linares ho ha aprofitat per a empatar. Tot i que els andalusos s'ha quedat amb un futbolista menys quan faltaven deu minuts per a la fi per l'expulsió d'Admpnio, l'equip local a penes ha creat perill i no ha sigut capaç de sumar els tres punts. L'empat deixa els orelluts fora de la zona de play-off d'ascens a Segona.

El Castelló de Sergi Escobar és un equip de ratxes. Va començar la Lliga amb només una victòria en quatre partits, però després va encadenar una ratxa de deu jornades sense perdre. Ara li torna a tocar la creu, ja que només ha sumat un punt dels últims 12 possibles.