L'Alcoià rescata un punt contra el Castella (1-1)

Les casualitats del calendari han volgut que els de Vicente Parras jugaren contra el filial del Reial Madrid després de perdre en Copa contra el d'Ancelotti

Ángel López avança amb el baló davant la pressió de diversos jugadors del Castella
Ángel López avança amb el baló davant la pressió de diversos jugadors del Castella / Twitter: @lafabricacrm

Un gol de penal de Carlos Blanco en el tram final del partit contra el Castella ha permés sumar el primer punt en Lliga de l'Alcoià des del mes de novembre, ja que la mala ratxa de desembre i els contagis a gener han afectat l'equip de Vicente Parras. En una ratxa contrària arribava al duel el filial del Reial Madrid: en el moment més àlgid aquesta temporada amb set punts en els últims tres partits.

Sergio Arribas, també de pena màxima, ha avançat els jugadors entrenats per Raúl González a l'inici de la segona part. Després de diverses reclamacions de penal per part de l'afició del Collao, l'àrbitre ha assenyalat una falta de Gila dins de l'àrea, que poc després s'ha convertit en l'empat de l'Alcoià. El Reial Madrid Castella ha acabat amb deu jugadors per l'expulsió amb doble groga, en l'últim minut, d'Alberto Retuerta.

Les casualitats del calendari han volgut que els de Vicente Parras jugaren el seu últim partit el 5 de gener contra el Reial Madrid i que la seua tornada a la competició siga contra el seu filial. De fet, alguns del Castella com Toni Fuidias, Toni Marín i Peter van estar a la banqueta en el partit de Copa.

També et pot interessar

stats