L'efectivitat del Madrid esvaeix el somni de l'Alcoià en la Copa

Dani Vega celebra el gol que suposava l'empat contra el Reial Madrid, que ha acabat superant els del Collao

No ha pogut ser. L'Alcoià no ha pogut sorprendre esta vegada el Reial Madrid i ha caigut per 1-3, en un partit en què ha pagat el seu infortuni. Un gol a la vora del descans i dos més a la mitja hora de la segona part han fet inútil el golàs de Dani Vega en la segona part, que igualava el partit i tornava a fer somiar els aficionats que han omplit el Collao. Els de Vicente Parras han sigut millors durant gran part del partit, han firmat ocasions suficients per a haver obtingut millor resultat, però no ha pogut completar la gesta de tornar a eliminar un Primera Divisió, com va ser el Llevant UE en la primera eliminatòria. L'1-3 final, un càstig massa dur per als del Collao, i premi a un Reial Madrid que ha eixit amb quasi tot per no veure's sorprés.

Inici espumós de l'Alcoià

L'Alcoià ha eixit espumós, amb pressió alta i fent mal al Madrid. Als 3 minuts Dani Vega, i als 5 Fran Miranda han pogut marcar. En la de Miranda, Camavinga ha evitat el gol traient la pilota des de la línia de gol. El Reial no ha funcionat en aquest primer acte. Cap ocasió clara, algun llançament llunyà, i poca cosa més, a banda del gol. Els de Vicente Parras, sí. Tenien clar el full de ruta del partit i han acumulat arribades i alguna ocasió clara. Andy Escudero amb un baló que s'ha estavellat en el lateral de la porta de Lunin, i Carlos Blanco amb un dur llançament des de la frontal, han tornat a fregar el gol.

Però els madrilenys han marcat en l'única acció perillosa, a pilota parada i a la treta d'un córner. Era el minut 38. Éder Militao s'ha avançat a José Juan i la defensa, i ha fet, de cap, el 0-1. Massa premi al joc desplegat pels d'Ancelloti. Descans.

Golàs de Dani Vega

La segona part ha sigut just el contrari. El Reial, amb el gol, ha dominat el baló i el joc. A l'Alcoià ja li costava eixir del seu camp. I amb el baló, el Madrid ha creat ocasions, no moltes, però algun llançament llunyà i accions d'aparent perill. Tot fins que ha arribat la gran jugada de Dani Vega per banda dreta, s'ha acomodat el baló a cama canviada, i amb l'esquerra ha batut Lunin per l'escaire amb un xut creuat. Golàs.

Dos minuts fatals

Els dos minuts que van del 76 al 78 han sigut letals per als del Collao. D'una pèrdua, ha nascut l'1-2 materialitzat per Marco Asensio, amb la fortuna que el baló ha rebotat en el central Raúl González, desvia el baló i despista José Juan. Un minut després, Isco, aprofita un baló solt dins l'àrea després d'un mal rebuig defensiu, i amb la col·laboració involuntària de José Juan, fa l'1-3, marcador final.